Zilverhypotheken
afspraak maken?
085-7921213
Verbouwen en schenken

Met de SVN verzilver hypotheek uw dromen realiseren

Ons sociaal stelsel is erop gericht dat we langer zelfstandig moeten blijven wonen, maar financieel moet het wel mogelijk zijn. Daar zijn mogelijkheden voor gecreëerd. Het opnemen van overwaarde uit de eigen woning is vereenvoudigd. Dat is mogelijk gemaakt via de SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting). Zij bieden oplossingen voor maatschappelijke issues. Ze helpen starters bij het kopen van een huis en senioren bij het gebruiken van de overwaarde in het huis. Zo heeft u baat bij de overwaarde in uw huis. Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.

Wilt u niet verhuizen, maar wel profiteren van overwaarde? Dat kan!

U kunt overwaarde niet zomaar uit het huis halen. Eigenlijk is dat best frustrerend. U heeft een groot bedrag achter de hand, maar het bedrag zit vast in de stenen. Als verkopen niet wenselijk is, kunt natuurlijk ook een hypotheek op het huis nemen. U vestigt bijvoorbeeld weer een hypotheek van €40.000 op het huis. Dit bedrag kunt u gebruiken voor het plaatsen van een nieuwe keuken en een aangepaste badkamer, maar u kunt het bedrag ook gebruiken voor extra bestedingsruimte of een camper. Of wat dacht u van een wereldreis van meerdere weken. Het is uw overwaarde, dus u beslist ook wat u met het bedrag doet.

Zet uw huis in als aanvulling op het pensioen

Bent u uitermate tevreden met uw huis, maar zou u wel gebruik willen maken van de overwaarde in het huis? U kunt waarde uit de stenen halen en uw pensioen aanvullen met de overwaarde. Op deze manier blijft u in het huis wonen en neemt u eigenlijk een voorschot op de overwaarde. Met het extra inkomen kunt u reizen, een camper kopen of de kinderen op gang helpen bij het kopen van een huis.

Goed advies maakt het verschil

Bij het afsluiten of het oversluiten van een hypotheek gaat het vaak om grote bedragen. Een onjuiste beslissing kan u onnodig geld kosten. De beste hypotheekoplossing vinden is namelijk meer dan het selecteren van de laagste hypotheekrente.

Ook moet er goed gelet worden op het inkomen in de toekomst en op risico’s die dreigen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de hypotheek na uw overlijden? Zijn de hypotheeklasten in dat geval nog dragelijk voor de achterblijvers?

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij gaan samen met u de mogelijkheden doorspreken.

privacybeleid | algemene voorwaarden | 2019 © MediaFris